Tekstil ve Giyim Eşyası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı

• 04.05.2021

İstanbul Sanayi Odası (İSO), tekstil ve hazır giyim sektörünün sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini birlikte değerlendirmek ve ortak yapılabilecek çalışmaların tespiti amacıyla 10. Grup İplik Sanayii, 11. Grup Tekstil Terbiye, Boya, Baskı Sanayii, 12. Grup Örme Kumaş Sanayii, 15. Grup Konfeksiyon Yan Sanayii, 17. Grup Dış Giyim Sanayii ve 18. Grup İç Giyim Sanayii Meslek Komiteleri üyelerinin katıldığı bir toplantı düzenledi.

• giyim-tekstil-01

Sektörel Yol Haritaları Toplantıları Tekstil ve Giyim Eşyaları ile Devam Etti

• 11.02.2021

• giyim-tekstil-01

Sektörel Yol Haritaları Toplantıları Tekstil ve Giyim Eşyaları ile Devam Etti

• 11.02.2021

• grup10-tekstil-toplantisi-ortak

İSO’nun Tekstil ve Hazır Giyim ile Makine Sektörünü Buluşturma Toplantısı Yapıldı

• 03.02.2020

İstanbul Sanayi Odası (İSO), tekstil ve hazır giyim sektörü ile makine sektörünün önde gelen üreticilerini bir araya getirmek üzere Tekstil ve Hazır Giyim ve Makine Sektörü Toplantısı düzenledi.

• grup12-ortak-toplanti

Odamız 12. Grup ve İstanbul Ticaret Odası 36. Grup Meslek Komitesi Üyeleri ile Ortak Toplantı Gerçekleştirildi

• 16.12.2019

12. Grup Örme Kumaş Sanayii Meslek Komitesi ve İstanbul Ticaret Odası 36. Grup Örme Kumaş, Çorap ve Trikotaj Meslek Komitesi Üyelerinin katılımı ile 12 Aralık 2019 tarihinde Odamızda ortak bir toplantı düzenlendi.