• grup11-ortak-toplanti

11, 12, 15, 17 ve 18. Grup Meslek Komiteleri Ortak Toplantı Gerçekleştirdi

• 03.12.2019

18. Grup İç Giyim Sanayii Meslek Komitemizin talebi doğrultusunda; Odamız 11. Grup Tekstil Terbiye, Boya, Baskı Sanayii, 12. Grup Örme Kumaş Sanayii, 15. Grup Konfeksiyon Yan Sanayii, 17. Grup Dış Giyim Sanayii ve 18. Grup İç Giyim Sanayii Meslek Komiteleri Üyelerimizin katılımıyla tekstil ve hazır giyim sektörünün sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri değerlendirilmek üzere 26 Kasım 2019 tarihinde Odamızda bir toplantı gerçekleştirildi.

• meskom-itayla-heyeti-ziyaret

İSO Meclis ve Meslek Komitesi Üyeleri İtalya’ya Çalışma Ziyareti Gerçekleştirdi

• 23.09.2019

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) projesi kapsamında, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis ve Meslek Komitesi üyelerinden oluşan ve başkanlığını İSO Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Keleş’in yaptığı 25 kişilik bir heyet, 15-18 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Lombardia bölgesine bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

• protokol-toplanti-01_880

Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile İlgili Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

• 15.08.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Milli Eğitim Bakanlığı ile 25 Ocak 2019 tarihinde imzalanarak hayata geçirilen Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile ilgili bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gelinen noktayı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

• 01_manset

Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Protokol Yürütme Kurulu Toplantıları Başladı

• 22.07.2019

25 Ocak 2019 tarihinde mesleki ve teknik eğitimde sektörün iş gücü ihtiyacına cevap verebilecek niteliğe sahip, gelişen teknolojiye hızla ve etkin şekilde uyum sağlayabilen, paydaşların planlama ve karar alma süreçlerine aktif şekilde katıldığı bir yapıyı tam anlamıyla hayata geçirebilmek amacıyla…

• grup10-ortak-toplanti-01

SASA Polyester San. A.Ş. Genel Müdür Vekili İrfan Başkır 10, 11 ve 12. Grup Meslek Komiteleri Ortak Toplantısına Katıldı

• 19.06.2019

10. Grup İplik Sanayii, 11. Grup Tekstil Terbiye, Boya, Baskı Sanayii, 12. Grup Örme Kumaş Sanayii Meslek Komiteleri haziran ayı olağan toplantılarını, Yönetim Kurulu Üyemiz Vehbi Canpolat ve SASA Polyester San. A.Ş. Genel Müdür Vekili İrfan Başkır’ın katılımı ile birlikte gerçekleştirdi.