OIC Intern Uluslararası Staj Programı

İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ve Ensar Vakfı kurucu ortaklığında; İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT)’na üye ülkelerde öğrenim gören gençlere, diğer İslam ülkelerinde staj yapma olanağı sağlayan OIC Intern Uluslararası Staj Programı (OIC Intern) çalışması yapılmaktadır.

OIC Intern tarafından gerçekleştirilen mülakatlar sonucu uygun görülen stajyer adayları, belirlenen kriterlere uygun olarak firmalara yönlendirilecektir; bununla birlikte firmaların yönlendirilen öğrencileri kabul etmeme hakkı saklıdır.

Ayrıntılı bilgi için:
- Aysun Celep, aysuncelep@ensar.org, 0538 689 29 46
- OIC İntern Uluslararası Staj Ofisi, ofis@oicintern.org, 0212 577 66 68, www.oicintern.org