100 Yıllık İşletmeler – Türk İş Dünyasının Asırlık Çınarları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan 09.05.2022 oda giriş tarih ve 7854 nolu yazıda Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde, ülkemizin farklı coğrafyalarında faaliyet göstermeye devam eden iş dünyasının uzun ömürlü şirketlerinin tarihsel birikimlerini ortaya koymayı ve Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılı yaklaşırken Cumhuriyetimizin kazanımlarını ve Türkiye'de özel sektörün çok boyutlu zengin tarihine tanıklık etmiş işletmelerimizin gözünden belgelemek amacıyla "100 Yıllık İşletmeler – Türk İş Dünyasının Asırlık Çınarları" projesinin başlatıldığı belirtilerek, https://form.jotform.com/221004172646951 Linkinden erişilecek alanda “100 Yıllık İşletmeler Bildirim Formu” hazırlandığı ve projenin ilgililere duyurularak bölgemizde bulunan 100 yıllık işletmelerin kişiler tarafından bildirim formuna kaydedilmesinin sağlanması talep edilmektedir.

100 Yıllık İşletmeler Duyurusu Attach