İstanbul Ticaret Üniversitesi- 2021-2022 Lisansüstü Programları İndirim Oranları

İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı tarafından kurulan 20 yıllık geçmişi olan, ülkemizin ve İstanbul'un güzide üniversitelerinden biridir. İstanbul Ticaret Odasının ilke ve amaçları doğrultusunda ülkemiz yükseköğretimine katkı sunan İstanbul Ticaret Üniversitesi, konusunda yetkin ve uzman akademik kadroyla, örgün lisans öğrenimi ile birlikte, iş yaşamında ve akademi dünyasında uzmanlaşmak isteyen bireylere, kamu ve özel sektör çalışanlarına yönelik lisansüstü programlar yürütmektedir.

Bu kapsamda İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından iletilen yazıda, beş farklı Enstitüde kariyer planlamasına ve geleceğe yön veren programlarıyla iş dünyasının ve akademik hayatın gelişimine katkı sağlamayı amaçladığı belirtilmektedir.

Üniversite tarafından, 2021-2022 bahar döneminde yüksek lisans ve doktora programlarında, Tübitak ve 5746 Sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Kapsamında Faaliyet Gösteren AR-GE Kuruluşları Çalışanları İle Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Faaliyet Gösteren Kurum Çalışanlarına %40 oranında indirim imkânı sunulacaktır. İndirim katılımcıların çalıştıkları kurumun 5746 sayılı kanun gereğince AR-GE kuruluşu olduğunu ve kurum çalışanı olduğunu resmi bir belge ile desteklemesi durumunda uygulanacaktır.

Programlarla ilgili detaylı bilgi ve başvuru için:

• Dış Ticaret Enstitüsü
  • Fen Bilimleri Enstitüsü