Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı İşbirliği Protokolü imzalanmış ve ilgili protokol kapsamında da Mesleğim Hayatım Portalı oluşturulmuştur.

03.02.2022 tarihinde Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı İşbirliği Protokolü imzalanmıştır.

İlgili protokol kapsamında, Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü (MTEGM) ve TOBB işbirliğiyle şirket çalışanlarının eğitim sürecine kazandırılması, öğrenci ve mezunlara ulusal ve uluslararası şirketler bünyesinde staj ve istihdam olanaklarının sağlanması amaçlanmıştır.

Gelinen noktada; MEB ve TOBB işbirliğinde, öğrenci ve mezunlara ulusal ve uluslararası şirketler bünyesinde staj ve istihdam olanaklarının sağlanması amacıyla Mesleğim Hayatım Portalı oluşturulmuştur.

Bu kapsamda, https://mhbasvuru.meb.gov.tr internet sitesi hazırlanarak uygulamaya konulmuş ve tüm başvuruların bu site üzerinden alınacağı belirtilmiştir.
İletişim: 0312 418 24 66