TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri 2018

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun “2018 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” süreci başlatıldı. TİSK’in, kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) alanında farkındalığı artırmak, şirketleri teşvik etmek amacıyla ilk olarak 2014’te düzenlediği “TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” 2018 yılında da devam ediyor.

Katılacak şirketler için son başvuru tarihi 9 Kasım 2018 Cuma günü saat 17:00 olarak belirlendi.

Ödül Töreni’nin 2019 yılı Ocak-Mart döneminde düzenlenmesi öngörülüyor. Ödül Programı kapsamında, 2015 yılından itibaren verilmeye başlanan GAN TÜRKİYE Özel Ödülü’nün yanı sıra, bu yıl Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Girişimcilik Özel Ödülleri verilecek.

ÖDÜLLER: Büyük Ödül ve Özel Ödüller dahil, her kategoride biri büyük ölçekli, diğeri KOBİ olmak üzere 2’şer şirkete, toplamda 18 şirkete ödül verilmesi öngörülüyor.

Ayrıntılı bilgi için:

Rana Çavuşoğlu (İstihdam ve Endüstri İlişkileri Uzmanı)
E-posta: odul@tisk.org.tr
Telefon: 0312 439 77 17