TSE Standartları İle İlgili Görüş Talebi

Uluslararası rekabet koşullarında standartlara uygun mal ve hizmet üretimi adeta bir zorunluluk olarak ortaya çıkmaktadır. Ulusal/uluslararası standardizasyon kuruluşları, teknolojideki hızlı gelişmeler ve müşteri beklentilerindeki dinamik değişiklikler nedeniyle ya yeni standartlar üretmekte ya da mevcut standartları değişen koşullara göre revize etmektedir.

Bu çerçevede Türk Standardları Enstitüsü (TSE);

• TSE K 578 ‘’Kompost Makinaları - Organik Atıklardan Kompost Üreten – Güvenlik’’
  • tst 12749 Yetkili servisler - Teleks, Teleteks, Telefaks, Modem vb. Cihazlar – Kurallar’’
  • tst 13193 ‘’Yetkili servisler - Vücut bakım cihazları – Kurallar’’
  • tst 13085 ‘’İş yerleri - Tıbbi Alet Ve Malzemelerin Dezenfeksiyon Ve Sterilizasyon Hizmetleri İçin - Genel kurallar’’

standart tasarılarını hazırlamış ve konu hakkında Odamız görüş ve önerilerini talep etmiştir. Söz konusu standart tasarıları ile ilgili görüş ve önerilerinizin 27.01.2022 tarihine kadar Odamıza iletilmesi hususunu ilgilerinize sunar, katkılarınızdan ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Not: Taslak Standartlar obaysan@iso.org.tr adresinden talep edilebilir.