Seçim Tarihleri

İstanbul Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimi 2 Kasım 2022 Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacaktır.

Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Komisyonu, TOBB Delegeleri ve Meslek Komitesi Başkan ve Yardımcıları seçimi 9 Kasım 2022 Çarşamba günü İstanbul Sanayi Odası Odakule Binasında yapılacaktır.

Vergi Mükellefiyetine İlişkin Duyuru 01.09.2022

Seçim Yetki Belgesi Talep Dilekçesi 01.09.2022

Seçim Yetki Belgesi İçin Başvurulacak Adresler

• Giyimkent Bölge Temsilciliği: Oruç Reis Mh. Giyimkent Sitesi 12. Sk. No: 82 Esenler /İSTANBUL
  • Perpa Bölge Temsilciliği: Perpa İş Merkezi B Blok K:13 No: 2269 - 2270 Okmeydanı / İSTANBUL
  • Anadolu Yakası Bölge Hizmet Birimi: Altay Çeşme Mah. Öz Sok. No:19 Gold Plaza Maltepe / İSTANBUL

* İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından yetki belgesi verilmeye başlanmıştır.

Seçim Yetki Belgesi Talep Dilekçesi İndirAttach