28. Dönem AK Parti Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile Bir Araya Geldi

manset_murat_kurum_görüsmesi_01

Bir önceki dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı, 28. Dönem AK Parti Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen görüşmede yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik konu başlıkları üzerine sohbet edildi.

Türkiye'nin çevre sürdürülebilirliği ile endüstriyel büyüme arasındaki dengeyi sağlama yolunda yapması gerekenler üzerine fikir alışverişinde bulunulan ziyarette çevre ve ekonomik büyüme arasındaki bağlantıyı güçlendirmenin önemi vurgulandı. TBMM Çevre Komisyonu’nun ve İSO’nun sürdürülebilirlik alanında yürüttüğü faaliyetlerin de ele alındığı görüşmede ileriki dönemde var olan pozitif iletişimin daha da artırılması üzerine fikir birliğine varıldı.