ATMB Başkanı Vehbi Keleş, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

atmb-baskani-ziyaret-01

Avrupalı Türk Markalar Birliği (ATMB) Başkanı Vehbi Keleş, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'ı ziyaret etti.

İSO Meclis Başkan Yardımcısı Sadık Ayhan Saruhan’ın da bulunduğu, İSO genel merkezi Odakule’de gerçekleşen ziyarette Türkiye’nin en büyük ihracat pazarı olan Avrupa ekonomisindeki son dönem gelişmeleri ve beklentiler üzerine sohbet edildi. Kuruluş amacı Avrupa’daki Türk firmalarının markalaşma sürecine katkıda bulunacak faaliyetler organize etmek olan ATMB’nin bu bağlamdaki çalışmaları da konuşuldu. ATMB’nin önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin güçlü sanayi markalarının Avrupa pazarında daha da yaygınlaşması için verebileceği katkıların da değerlendirildiği ziyarette Türk sanayisinin Avrupa’da daha rekabetçi olabilmesi için inovasyon ve teknoloji alanlarında ne gibi iş birliklerinin hayata geçirilebileceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Bu bağlamda iki kurumun sahip olduğu birikim ve deneyimin önemli olduğuna değinilen ziyarette ileriki dönemde bu çerçevede yapılabilecek ortak projeler üzerinde duruldu.