Beyoğlu Kaymakamı Demirelli, İSO Başkanı Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

beyoglu-kaymakami-ziyareti-01

Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulundu. İSO Genel Merkez Binası Odakule’de gerçekleşen ziyarette Kaymakam Demirelli, Bahçıvan’a yeni dönem için tebriklerini iletti ve hem kendisine hem de İSO Yönetim Kurulu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Görüşmede, İstanbul’un önemli ilçelerinden olan ve aynı zamanda İSO Genel Merkezi’nin de bulunduğu Beyoğlu’nun ekonomik yapısı ve güncel gelişmeler üzerine karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Bölgeyi ekonomik ve sosyal açıdan daha da iyileştirme ve zenginleştirme noktasında Kaymakamlık ve İSO’nun iş birliği yapabileceği alanlar ve konular üzerinde durulan görüşmede, kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesi gereğine vurgu yapıldı.