Çevre ve Orman Eski Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu ve İSO Meclis Başkanlık Divanı Üyelerine Bir Nezaket Ziyaretinde Bulundu

  • Diğer Haberler
eski-bakan-ziyaret-01

60. Hükûmette Çevre ve Orman Bakanı; 61, 62, 63, 64 ve 65. Hükûmetlerde Orman ve Su İşleri Bakanı olarak görev yapan Veysel Eroğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu ve İSO Meclisi Başkanlık Divanı üyelerine bir nezaket ziyaretinde bulundu. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile İSO Meclis Başkanı Ender Yılmaz ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ile Cemal Keleş, İSO Meclis Başkan Yardımcısı Yüksel Özyurt ve İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Akar ve Vehbi Canpolat bulundu.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette, su krizinin her geçen gün daha fazla gündem olduğu, günümüzde suyun yaşamsal önemi ve kalkınmadaki rolü üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Sanayide suyun verimli kullanımı ve atık suyun geri kazanımının önemine değinilen görüşmede, atık su tesisi yatırımlarına yönelik devlet desteklerinin gerekliliğine vurgu yapıldı. İSO Yönetimi, eski Bakan Eroğlu’na sürdürülebilirlik alanında yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Ziyarette, yaşanan iklim krizinin etkisiyle küresel seviyede yaşanabilecek su krizine karşı, tüm STK’lar ile birlikte çok ciddi farkındalık çalışmalarının hayata geçirilmesinin önemine değinildi.