Darülaceze Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu Ziyaret Etti

darulaceze-ziyareti-01

Darülaceze Başkanı ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hamza Cebeci, beraberinde kurumun yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimini ziyaret etti. Bir süre önce İSO Yönetimi’nin, kuruma yaptığı ziyarete iadei ziyaret amacını taşıyan ziyarette, Darülaceze Başkan Yardımcısı Selda Taş, Darülaceze İdare Meclisi Üyeleri Funda Ersin ve Fuat Kulaçoğlu da yer aldı.

İSO yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde İSO’nun yönetim merkezi Odakule’de gerçekleşen ziyarette 1895 yılında, sokaklarda evsiz, barksız, hasta, kimsesiz çocuklara yardım felsefesiyle kurulan ve halen 600’e yakın insanımızı bu kuruluş felsefesiyle barındıran Darülaceze’nin bugün içinde bulunduğu imkanların nasıl daha da iyileştirilebileceğine ilişkin istişarede bulunuldu.

Ziyarette İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Yelken (Sayman), Kemal akar, Cemal Keleş, Yüksel Özyurt ve Vehbi Canpolat da bulundu.