Dominik Cumhuriyeti Büyükelçisi Elvis Antonio Alam, İSO’ya Nezaket Ziyaretinde Bulundu

dominik-ziyaret-01

Dominik Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Elvis Antonio Alam ve beraberinde Elçi Müsteşarı Lalia Gonzalez, İstanbul Sanayi Odası’nı (İSO) ziyaret etti. İSO Genel Sekreteri Haktan Akın tarafından Odakule’de ağırlanan Büyükelçi Alam’a Türkiye ve İstanbul Sanayisi hakkında bilgi verilirken, iki ülke iş insanları arasında gerçekleşebilecek işbirliği alanları hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Büyükelçi Alam iki ülke arasında hayata geçirilebilecek ekonomik iş birliği projeleri hakkında bilgiler verdi. Buluşmada İSO’nun faaliyetleri ve yürütmekte olduğu projeler hakkında da Büyükelçi Alam’a detaylı bir sunum yapıldı.