Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ile Bir Araya Geldi

egd_yonetimi_manset

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD), EGD Başkanı Recep Erçin başkanlığında, Eski EGD Başkanı Celal Toprak’ın da bulunduğu bir heyetle İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO genel merkez binası Odakule binasında gerçekleşen görüşmede ekonomi ve sanayi alanlarındaki güncel konular üzerine sohbet edildi.

Ekonomi gazetecileri ile iş dünyası temsilcilerinin yakın temas halinde olduklarına değinilen ziyarette basın mensuplarının kamuoyunu aydınlatma noktasında iletişim köprüsü görevini üstlendiklerinin altı çizildi. EGD heyeti derneğin çalışmaları hakkında ve ekonomi haberlerine yönelik medya yaklaşımları hakkında bilgilendirmede bulunduğu görüşmede ekonomi gazetecileri ve iş dünyası temsilcileri arasındaki pozitif iletişimin devamlılığına vurgu yapıldı. Ziyarette EGD heyetinde EGD Başkanvekili Barış Ergin, EGD Yönetim Kurulu Üyeleri Sibel Atik ve ekonomi gazetecileri Taylan Büyükşahin, Şehriban Kıraç, Gülay Yücel Sarıkaya, Şenay Büyükköşdere yer aldı.