Eski Bakan Başesgioğlu ve Kastamonulu İş İnsanları İSO Yönetimini Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
basesgioglu-ziyaret-01

Kastamonulu sanayici ve iş insanları, 55. Hükümette İçişleri Bakanı, 58 ve 59. Hükümetlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve 60. Hükümette Devlet Bakanı olarak görev yapan Murat Başesgioğlu ile birlikte İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimini ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSO Meclis Başkanı Ender Yılmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret heyetinde Kastamonulu İş Adamları Derneği (KASİAD) Yönetimi, Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER), Kastamonu Kalkınma Vakfı (KKV) ve Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi Derneği (DMKİ) temsilcileri yer aldı. İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen görüşmede, aynı zamanda Kastamonulu olan İSO Meclis Başkanı Ender Yılmaz ile İSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar ve İSO Meclis Üyesi Aydın Aslandağ da bulundu. Kasım ayında gerçekleşen Oda seçimleri sonrasında bir nezaket niteliğindeki ziyarette, Başesgioğlu ve Kastamonu’yu temsil eden dernek temsilcileri Bahçıvan’a ve İSO yönetimine tebrik ve başarı dileklerini iletti.

Ziyarette, Türkiye’de ve dünyada gerçekleşen güncel ekonomik ve sosyal gelişmeler üzerine değerlendirmeler yapıldı. Dostane bir ortamda gerçekleşen görüşmede, sanayi sektörünün gündeminde yer alan konular üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyarette, Kastamonulu iş insanları Kastamonu sanayisi ve ekonomisi hakkında da bilgilendirmede yaptı. Hem Kastamonu hem de İstanbul kent ekonomilerinin kalkınması için ne tür projelerin hayata geçirilebileceği üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, kurumlar arası iletişimin artırılmasında mutabık kalındı.

Ziyarette Murat Başesgioğlu’na eşlik eden heyette şu dernek ve temsilcileri yer aldı:

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, KASİAD Genel Başkan Vekili Atilla Birmiş, KASİAD Sanayide ve Hizmetlerde Dönüşüm P. Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Arslan, KASİAD Teşkilat Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Fikret Esen, KASİAD İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Arif Altan Yavuz, KASİAD Genel Sekreteri Cemal Şenol, KASDER Genel Başkanı Rami Şen, KASDER Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çamur, Nükhet Aydın, Canan Yurdakul ve Denizhan Yılmazer, Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi (DMKİ) Başkan Yardımcısı Zeynep Esen, KKV Üyesi Sudi Topal ve Kastamonulu İş İnsanı Yusuf Kenan Ersoy.