Ev ve Mutfak Eşyası Sanayicileri İSO Başkanı Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

evsid-ziyaret-01

Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSİD) heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı Talha Özger’in başkanlığında İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Odakule’deki ziyarette EVSİD’in faaliyetleri ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Pandemi sürecinde ekonomide yaşanan gelişmelerin ele alındığı buluşmada sektörde yaşanan güncel görünüm de değerlendirildi. Toplantıda sektörel kurumlar ile iş birliğinin önemi vurgulanırken iki kurumun güçlü iletişiminin daha da artırılacağı dile getirildi. EVSİD heyetinde EVSİD Başkan Vekili Oğuzhan Durmuş, Başkan Yardımcısı M. Kemal Albayrak, Başkan Yardımcısı Hakan G. Dönmez, Başkan Yardımcısı Fatih Dinçer, Muhasip Üye Elif Derya Elmas, Yönetim Kurulu Üyeleri Besa Ay, Hüseyin Özkan, Ahmet Çakıcı, Beyhan Baycar ve Köksal Irak yer aldı.