Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

manset_büyükelci_01

Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Isabelle Dumont, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen ve bir nezaket ziyareti niteliğindeki görüşmede Fransa İstanbul Başkonsolosu Olivier Gauvin, Fransa Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarlığı İstanbul Temsilcisi Laure Joya, Fransa Büyükelçiliği Bölgesel Ekonomi Departmanı Direktörü M. Abdenor Brahmi ve İSO Genel Sekreteri Haktan Akın da yer aldı.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel gelişmelerin görüşüldüğü ziyarette iki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede, Türk ve Fransız şirketler arasında yakın iş birliklerinin nasıl geliştirilebileceği, iki ülkenin iş insanları arasındaki köprünün sağlamlaştırılması için karşılıklı olarak nelerin yapılabileceği konuşuldu.