Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
hisiad-ziyaret-01

Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği (HISİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. HISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Tecdelioğlu başkanlığındaki heyette İSO Meclis Üyesi ve aynı zamanda HISİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Cemil Tayman ile HISİAD Başkan Yardımcısı Tarkan Doğan, HISİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Kocabaş, Ercan Özgen, Bülent Yeşilkaya, S. Sedat Yapar, Mahmut Çodur ve HISİAD Genel Sekreteri Akın Türkoğlu yer aldı.

İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen ve bir nezaket niteliğindeki ziyarette, HISİAD Yönetimi yeni çalışma dönemi için İSO Başkanı Bahçıvan ile İSO Yönetimine tebrik ve başarı dileklerinde bulundu.

Hırdavat sanayisinin içerisinde bulunduğu güncel gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunulan görüşmede, tüm ülkeyi derinden etkileyen deprem felaketi hakkında da değerlendirme ve fikir alışverişi yapıldı.

Hırdavat sanayisinin Türkiye ekonomisi içerisinde çok önemli bir ihracat kalemi olduğuna vurgu yapılan ziyarette, kendi içerisinde farklı sınıflandırmaları bulunan sektörün HISİAD çatısı altında kurumsallaşmasının sektörün temsiliyeti açısından değerli olduğuna değinildi. Görüşmede, İSO’nun özellikle eğitim çalışmalarından HISİAD üyelerinin de yararlanması konusu da gündeme geldi ve bu konuda iletişimin daha da arttırılması konusunda mutabık kalındı.