Hırvatistan’ın İstanbul Başkonsolosu Ivana Zerec, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti

hirvatistan-01

Hırvatistan’ın İstanbul Başkonsolosu Ivana Zerec ve Konsolos Vesna Fabris, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Odakule’deki ziyarette, Türkiye ve dünyadaki güncel gelişmeler ve ekonomi üzerine sohbet edildi. Pandeminin ülkeler arasındaki ekonomik ilişkilere etkilerinin de konuşulduğu ziyarette, bu sürecin iki ülke iş dünyasının karşılıklı ilişkilerini en az düzeyde etkilenesi noktasında neler yapılabileceğine ilişkin fikir alışverişi yapıldı. Bu noktada Mart ayında İstanbul’a gelecek olan Hırvatistan iş heyeti kapsamında yapılabilecek ortak çalışmalar görüşüldü. Bunun yanında kurumsal işbirliğinin geliştirilmesi ve canlı tutulması için karşılıklı iletişim kanallarının sürekli aktif kılınması da dile getirildi.