İçişleri Bakanlığı, Tam Kapanma Süresince Uygulanacak Kısıtlamalara İlişkin "Sıkça Sorulan Sorular" Bölümü Oluşturdu

  • Diğer Haberler
sorular-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Tam Kapanma Süresince Uygulanacak Kısıtlamalara İlişkin İçişleri Bakanlığı Tarafından Yayınlanan Sıkça Sorulan Sorulara ilişkin üyelerine bir duyuru yaptı. Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasındaki tam kapanma süresince uygulanacak kısıtlamalara ilişkin İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Sıkça Sorulan Sorular bölümüne nasıl ulaşabileceklerine ilişkin üyelerini bilgilendiren ve bir link paylaşımında bulunan İSO'nun yaptığı duyuru şöyle:

"Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasındaki tam kapanma süresince uygulanacak kısıtlamalara ilişkin İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Sıkça Sorulan Sorular bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir, buradaki bilgileri inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu alan sürekli güncellenmekte olduğundan belirli periyotlarla takip edilmesini faydalı bulmaktayız."

Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular 

Ayrıca konuya ilişkin sorularınızı İstanbul Sanayi Odası'nın koronahat@iso.org.tr adresine de iletebilirsiniz.

Tam kapanma dönemine ilişkin İçişleri Bakanlığı Genelgesi de aşağıda sunulmaktadır. Söz konusu genelgenin 1.1 maddesi ve genelge ekinin 7.maddesi uyarınca üretim/imalat tesisleri ile çalışanları kısıtlamalardan muaf tutulmuştur.

Sağlıklı günler dileriz."

Tam Kapanma Tedbirleri 27.04.2021 Attach