İHBİR Yönetim Kurulu ve Sektör Temsilcileri İSO Başkanı Bahçıvan İle Bir Araya Geldi

  • Diğer Haberler
ihbir-yonetimi-ziyareti-01

İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) Yönetimi, İHBİR Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Taycı Başkanlığında bir heyetle İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO genel merkez binası Odakule’de gerçekleşen görüşmede İHBİR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Şemsettin Memiş ile Kadir Kürşad Gülbahar, İHBİR Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Gül, Muzaffer Hikmet Tonbil, Sabahattin Fidan, Hüseyin Eviz, Mehmet Taş, Coşkun Mıcık ve Emre Keleş de yer aldı.

Yaşanan iklim değişikliği ve küresel gelişmeler sonrası yaşanan enflasyon sorununa karşı, ülkelerin tarımsal faaliyetlerinde kendi kendilerine yetebilmelerinin önemine vurgu yapıldığı ziyarette, Türkiye’de tarımın güçlü bir sanayi sektörü haline getirilmesi noktasında yapılabilecekler üzerinde duruldu. Türkiye gibi tarıma son derece elverişli bir ülkenin güçlü tarımsal markalar çıkarması gerektiğine değinilen ziyarette bu bağlamda güçlü teşebbüslerin desteklenmesi gerektiği üzerinde duruldu.

İSO Başkanı Bahçıvan görüşmede kurumsal olarak sektörel STK’ları çok önemsediklerini, onların sahadan aktardıkları bilgilerin doğru politikalar oluşturmak anlamında en doğru yol olduğunu söyleyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve kurumsal iletişimin sürdürülmesi temennisinde bulundu.