İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası Yönetimi’ni Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
inebolu_tso_manset_01

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası (İnebolu TSO) Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimine bir nezaket ziyareti yaptı. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSO Meclis Başkanı Ender Yılmaz tarafından ağırlanan, İSO Yönetim Kurulu üyesi Kemal Akar’ın bulunduğu, İnebolu TSO ziyaret heyetinde şu isimler yer aldı: İnebolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şakir İşeri, İnebolu TSO Meclis Başkanı Ahmet Çeçen, İnebolu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selim Kayıran ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mete Yeni ve Bülent Yağcıoğlu.

İnebolu ve çevresindeki ekosistem hakkında bilgilendirme ve değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, bölge ekonomisinin geliştirilerek başta istihdam odaklı projeler olmak üzere yeni yatırımların nasıl hayata geçirilebileceğine ilişkin fikir alışverişi yapıldı. Dostane bir ortamda gerçekleşen ziyarette ileriki dönemde iki kurum arasında hangi iş birliklerinin hayata geçirilebileceği konusunda istişarede bulunuldu.

Ziyaret sırasında İSO yönetimine, İnebolu TSO heyeti tarafından bölgede 800 yıldır üretilen ve coğrafi işaretle tescillenen Evrenye Bıçağı, günün anısına takdim edildi.