İŞKUR İstanbul İl Müdürü Kadir Akyüz, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
kirklareli-valisi-ziyareti-01

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İstanbul Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İstanbul İl Müdürü Kadir Akyüz, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO Merkez binası Odakule’de gerçekleşen ve İŞKUR İl Müdür Yardımcıları Günay Bölükoğlu ile Süleyman Çelik’in de bulunduğu görüşmede sanayi sektörünün gündemindeki istihdam konuları hakkında konuşuldu.

İŞKUR’un son dönemlerdeki projeleri, özellikle sanayideki istihdamın artırılmasına yönelik programlarının üzerinde karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, özellikle nitelikli istihdam konusunda iki kurum arasında yapılabilecek iş birlikleri üzerinde duruldu.

Görüşmede, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Akyüz iş gücü katılım oranları, aktif işgücü politikaları, iş gücü ve işbaşı eğitim programları hakkında detaylı bilgi verdi. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette sanayide istihdamı geliştirmek için İSO ve İŞKUR arasında ortak projeler geliştirmek konusunda mutabık kalındı. Bu amaçla ortak bir proje grubu oluşturulacak.