İSO, Barcelona’da Düzenlenen Mobile World Congress 2024 Fuarı’nda Stand Açarak MIND4MACHINES Desteği Alan KOBİ’lere Teknolojilerini ve Çözümlerini Tanıtma İmkanı Verdi

  • Diğer Haberler
mobile_manset_01

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Avrupa Birliği (AB) projesi olan ve üretim sektörünün dijitalleşmesine odaklanan MIND4MACHINES projesi kapsamında Barcelona’da Düzenlenen Mobile World Congress 2024 Fuarı’na katıldı. İSO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Faruk Sarı başkanlığında bir heyetle fuara katılan İSO, burada bir stant açtı ve burada MIND4MACHINES desteği alan 18 proje ve 20 KOBİ’ye teknolojilerini ve çözümlerini tanıtma, iş ağlarını genişletme, yatırımcılarla ve yeni müşterilerle buluşma ve görünürlüklerini artırma imkanı sağlandı.

İspanya’nın Barcelona şehrinde başlayan Mobile World Congress 2024 Fuarı, 5. Nesil Mobil Teknolojisi (5G), İleri Yapay Zeka (AI), Nesnelerin İnterneti (IoT), Sağlık Teknolojileri (Health Tech), Mobilite ve Lojistik (Mobility ve Logistic), Endüstri 4.0 (Industry 4.0), Finans Teknolojileri (Fintech), Döngüsel Ekonomi ve Sürdürülebilirlik konularına yönelik tüm yeniliklerin yakından takip edilebileceği bir fuar.

İSO Yönetim Kurulu Üyesi Sarı’nın yer aldığı ve 95 bin kişinin ziyaret etmesinin hedeflendiği etkinliğe İSO, koordinatörlüğünü yaptığı Avrupa Birliği (AB) projesi olan ve üretim sektörünün dijitalleşmesine odaklanan MIND4MACHINES projesi kapsamında stant ile katılım sağladı. Fuar kapsamında düzenlenen gelecek yıllarda öne çıkması beklenen girişimcilere ev sahipliği yapan 4 Years From Now etkinliğinde MIND4MACHINES kapsamındaki projeler de yer aldı.

Firmalar, yatırımcılar ve çözüm / teknoloji geliştirenler başta olmak üzere inovasyon ekosisteminin tüm temsilcileri arasında iş birlikleri gerçekleştirmek amacıyla düzenlenen Mobile World Congress Open Innovation Challenge 2024 - Açık İnovasyon Buluşmaları etkinliğine katılan 24 Türk firması yüz yüze ikili görüşme de gerçekleştirdi. 4-9 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan çevrim içi ikili görüşmelere ise 30 Türk firması katılım sağlayacak.