İSO Başkanı Bahçıvan, İstanbul Valisi Davut Gül'e Nezaket Ziyaretinde Bulundu

vali-ziyareti-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yeni görevine başlayan İstanbul Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret etti. İstanbul Valilik binasında gerçekleşen ziyarette Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi de bulundu. Bir nezaket ziyareti niteliğindeki ziyarette Bahçıvan ve Ünverdi, Vali Gül’e yeni görevi için tebrik ve başarı dileklerinde bulundu.

İstanbul’un güncel konuları ve İstanbul sanayisinin genel durumu hakkında da sohbet edilen ziyarette dünyanın en güzel kentlerinden biri olarak kabul edilen ve Türkiye ekonomisinin lokomotif şehri İstanbul’un ekonomik yapısının daha da geliştirilmesi adına yapılabilecek iş birlikleri hakkında değerlendirmeler yapıldı. Önümüzdeki dönemde bu bağlamda ne tür projelerin hayata getirilebileceği konuşuldu.