İSO Başkanı Bahçıvan, Muğla Valisi Civelek ve Muğla TSO Başkanı Karakuş’u Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
baskanin-mugla-ziyareti-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, bulunduğu Muğla’da, Vali Esengül Civelek ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi de olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş’u ziyaret etti.

İSO Başkanı Bahçıvan, Muğla Valisi Civelek ve Muğla TSO Başkanı Karakuş’u Ziyaret Etti 02

İSO Başkanı Bahçıvan, makamında ziyaret ettiği Muğla Valisi Esengül Civelek’e, yeni görev yeri için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bölgenin başta turizm ve diğer ekonomik faaliyetlerindeki en önemli kenti olan Muğla ekonomisinin kalkınması noktasında neler yapılabileceğine ilişkin çok sıcak ve faydalı bir sohbet şeklinde geçen ziyaret ile ilgili olarak Bahçıvan, “Bundan önceki görev yerlerinde olduğu gibi reel sektörün sorunları ve bunların çözümleri noktasında her zaman reel sektörün yanında gördüğümüz sayın Valimizin, Muğla’da da aynı vizyon ve yaklaşımlarıyla şehre ve bölge ekonomisine önderlik yapacağını düşünüyorum” dedi.

İSO Başkanı Bahçıvan, Muğla Valisi Civelek ve Muğla TSO Başkanı Karakuş’u Ziyaret Etti 01

İSO Başkanı öncesinde TOBB çatısı altında da birlikte mesai yürüttüğü Muğla TSO Başkanı Bülent Karakuş ile buluştu. Muğla TSO’da gerçekleşen buluşmada, iki başkan hizmet binasını gezdi ve odanın faaliyetleri ile kentin ekonomisi hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulundu. Görüşmede iki odanın iletişim ve çeşitli projelerde karşılıklı işbirliklerinin geliştirilmesi üzerinde duruldu. Ziyaretler karşılıklı plaket takdimleri ve sıcak dostluk mesajları ile son buldu.