İSO Başkanı Erdal Bahçıvan: “Tüm Çalışan Arkadaşlarımız Aşılama İmkanından En Hızlı Şekilde Faydalanmalı”

  • Diğer Haberler
asi-randevusu-aciklama-01

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) kayıtlı tüm çalışanlar ve ayrıca memurların tamamı için Covid-19 aşı randevusunun açılmasına yönelik olarak şu açıklamada bulundu: 

 “SGK'ya kayıtlı tüm çalışanlar ile memurların tamamının Covid-19 aşı randevularının açılması ile birlikte, özellikle sanayide çalışan üretim ordumuz diyeceğimiz kıymetli arkadaşlarımızın sektör ayrımı yapılmaksızın aşı hakkına kavuşmuş olmasını son derece sevindirici buluyorum. Ekonominin lokomotifi olan üretimin iş güvenliğinin oluşturulması ve sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi, son derece önemli. 

Bilim dünyası, küresel ölçekte Covid-19 ile mücadelenin en etkin çözüm yolunun aşılama olduğu noktasında mutabık. Bu mutakabattan hareketle; tüm çalışanlarımızın gerek kendilerinin gerek ailelerinin sağlığı gerekse içinde bulundukları çalışma koşullarının sağlıklı ve sürdürülebilir olması açısından, devletimizin verdiği bu önemli imkandan en hızlı şekilde faydalanacaklarına inanıyorum."