İSO Başkanlık Divanı, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile Bir Araya Geldi

buyukdede-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanlık Divanı, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yle bir araya geldi. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı, Sadık Ayhan Saruhan, İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir Yelken ve İSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar da yer aldı.

İSO Genel Merkezi Odakule’de gerçekleşen buluşmada sanayinin güncel durumuyla ilgili istişarede bulunuldu. Özellikle İstanbul sanayisinin gündeminde yer alan konular hakkında fikir alışverişi ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile bu çerçevede yapılabilecek iş birliği projelerinin neler olabileceği üzerinde duruldu.