İSO, SANAYİCİLERE “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

korona-önlemler-kampanya-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan ''Biz Bize Yeteriz Türkiyem'' Milli Dayanışma kampanyası için sanayiciler ve iş dünyasına destek çağrısında bulundu. İSO’nun bu amaçla üyelerine yönelik yaptığı duyuru şöyle:

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünya ve ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor.

Toplumun her ferdini zorlayan bu süreçten el ele vererek, dayanışmayı ve paylaşmayı güçlendirerek, yarınlara umutla bakarak çıkacağımıza inanıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına İstanbul iş dünyası olarak destek veriyoruz.

Kampanyaya yardım yaparak katılmak isteyen siz kıymetli üyelerimizin yardım bilgisini koronahat@iso.org.tr adresi yoluyla Odamızla paylaşmasını ilgilerinize sunuyoruz.