İSO Yönetim Kurulu Üyesi Ata Ceylan: “Girişimci Topluma Öncülük Yapar”

  • Diğer Haberler
bogazici-ataceylan-02

Girişimcilik Zirvesi Boğaziçi Üniversitesi’nde 20 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği zirvede İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi M. Ata Ceylan açılış konuşması yaptı.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına konuşma yapan Ata Ceylan, girişimciliğin önemini vurgulayarak ekonomide girişimciliğin katma değeri konusunda görüşlerini bildirdi.

Rekabet koşullarının çetinleştiğini aktaran Ceylan 2023 hedeflerine işaret ederek “Öncelikli hedefin; girişimcilik, küresel yetenek ve inovasyona önem verilmesi olduğuna inanıyorum. Bu öncelikli hedefe dikkat çekerken, ekonomiyi canlandırmada, yeni iş olanakları yaratmada, ürün, hizmet ve süreçlerde yenilikler getirmek açısından vizyon sahibi girişimci insanlar büyük bir önem taşımaktadır” dedi.

Girişimciliğin sosyal boyutuna da değinen Ata Ceylan, “Benim açımdan, girişimciliğin en değerli yanlarından bir tanesi, girişimcilerin topluluklara öncülük yapması, bir adım önde yer almaları, toplulukları ileriye götürmesidir” şeklinde konuştu.