İSO Yönetimi İstanbul’daki OSB Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

osb-baskanlari-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul’daki bazı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanları ile bir araya geldi. İstanbul Tuzla OSB’deki buluşmada Bahçıvan ve beraberindeki İSO Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Birlik OSB Başkanı Şenol Telli, İstanbul Tuzla OSB Başkanı Recep Bilal Hancı, İstanbul Deri OSB Başkanı Celal Kopuz, İstanbul Anadolu OSB Başkanı Murat Çökmez, Biyoteknoloji İhtisas OSB Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş ile Beylikdüzü OSB Başkanı Adnan Keleşoğlu ile güncel dünya ve Türkiye ekonomisi hakkında sohbet etti.

İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Akar ile Cemal Keleş’in de bulunduğu buluşmada özellikle İstanbullu sanayicilerin en önemli sorunlarından biri olan sanayinin yerleşimi ile ilgili gelişmeler ele alındı. Bu bağlamda İstanbul’un yeni ve modern organize sanayi bölgelerine ihtiyaç duyulduğu dile getirildi. Buluşmada önümüzdeki dönemde bu konuyla ilgili ivedilikle ortaya konulacak çözümler ve projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.