İSO Yönetimi, THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

  • Diğer Haberler
thy-ziyareti-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Tük Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ı ziyaret etti. Bir nezaket ziyareti olan buluşma Yeşilköy’de THY genel merkez binasında gerçekleşti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan Başkanlığındaki İSO heyetinde İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ve Cemal Keleş ile İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Akar, Dr. Faruk Sarı, İSO Genel Sekreteri Haktan Akın yer aldı.

Ziyarette, öncelikle ülkemizde yaşanan ve derin acılar yaşatan deprem ve sel felaketleri üzerine değerlendirmede bulunuldu. Yaşanan insani ve ekonomik kayıplara değinilen görüşmede, Türkiye’nin bu felaketlerin etkilerini örnek bir toplumsal yardımlaşma ve dayanışma ile geride bırakacağına olan inanç vurgulandı.

Görüşmede turizm sezonuna girilirken sivil havacılık sektörünün güncel durumu üzerine de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ülke turizmi ve ekonomisi açısından son derece kritik bir işlevi yerine getirmekte olan THY’nin yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Görüşmede, bu süreçte ekonomiye ve sanayiye katkı anlamında iki kurum arasında hangi alanlarda iş birliği yapılabileceği ve geliştirilebilecek projeler de konuşuldu.