İSO’da Meslek Komiteleri ve Meclis Üyesi Seçimleri Yapıldı

meclis-meskom-secimleri-01

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2022-2026 döneminde görev yapacak Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri dün (2 Kasım) gerçekleştirilen seçimle belirlendi. Üç bin 500 civarında sanayicinin sandık başına gittiği seçimlerde, 315 Meslek Komitesi üyesi ve 130 Meclis Üyesi belirlendi.

Türkiye’nin 22 bini aşkın üyesiyle en büyük sanayi odası olan İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2022-2026 döneminde görev yapacak Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri, dün (2 Kasım) gerçekleştirilen seçimle belirlendi. İSO’da 3 bin 500’e yakın seçmenin 55 Meslek Komitesi temsilcisi için sandık başına gittiği seçimlerde, 315 Meslek Komitesi üyesi seçildi.

Seçimlerle yeni dönemdeki İSO Meclis Üyeleri de belirlendi. Buna göre daha önce 120 olan İSO Meclis Üyesi sayısı 130’a çıktı. İSO’nun Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu ve Başkanı, 8 Kasım Salı günü Odakule’de yapılacak seçimle belirlenecek.