İSO’dan Aile İşletmeleri Kongresi’ne Destek

aile-isletmeleri-kongre

Kültür Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Bahar Akıngüç Günver ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durmuş Dündar, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı makamında ziyaret etti.

Görüşmede, Kültür Üniversitesi’nin 10 Nisan 2014 tarihinde altıncısını düzenleyeceği “Aile İşletmeleri Kongresi” için İstanbul Sanayi Odası ve Kültür Üniversitesi arasında nasıl bir işbirliği yapılabileceği üzerinde duruldu.

Kültür Üniversitesi ve Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve araştırma Merkezi (AGMER) tarafından organize edilen kongreye İSO da destek olacak.

Yüksek bir katılımın gerçekleşmesi beklenen kongrede çok büyük bir kısmı birer aile işletmesi olan Türkiye’deki şirketlerin yaşadıkları sorunlar ve bu sorunlarla başa çıkma yolları üzerine paneller düzenlenecek ve araştırmalar paylaşılacak.