İSO’dan Üyelerine İndirim Kampanyasına Destek Çağrısı

  • Diğer Haberler
ticaret-manşet_V1

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer BOLAT’ın Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele kapsamında, birçok sektörden indirim kampanyası çağrısına İstanbul Sanayi Odası da destek verdi. İstanbul Sanayi Odası 24 bine yakın üyesine bir duyuru ile kampanyaya destek çağrısı yaptı. İstanbul Sanayi Odası tüm üyelerine gerçekleştirdiği indirim kampanyasına destek duyurusu enflasyonun kalıcı olarak düşürülmesinde fiyat istikrarının önemine vurgu yapılarak şu satırlara yer verildi:

Ekonomide yeni dengenin sağlanması ve fiyat istikrarı için enflasyonun kalıcı olarak düşürülmesi büyük önem taşımaktadır. Bu amaca yönelik olarak, Türk Lirasına güveni arttırmak ve gerek ekonomi politikalarında gerekse iş dünyamızın tüm faaliyetlerinde öngörülebilirliği tesis etmek açısından kritiktir.

Bu bağlamda Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan ile Ticaret Bakanı Sayın Ömer Bolat'ın başlattığı "indirim kampanyasını" İstanbul Sanayi Odası olarak enflasyonla mücadele açısından yerinde bir çağrı olarak değerlendiriyoruz. Makroekonomik istikrarın sağlanması ve enflasyonun tek haneye düşürülmesi için alınan önlemlerin yanında bu tür kampanyalar, mücadeledeki psikolojiyi de güçlendirecektir.

Dolayısıyla üreticiden tedarik zincirlerindeki tüm halkalara, perakendecilerden tüketicilere kadar her kesimin elinden gelen azami desteği vermesi enflasyonla mücadeleye katkı yapacaktır.

Bu kapsamda, Ticaret Bakanlığımızdan Odamıza gelen yazı doğrultusunda, İSO olarak üyelerimizi imkanları ölçüsünde bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Kampanyaya destek veren firmalar Ticaret Bakanlığı'nın web sitesinde yayınlanacaktır. Kampanyaya destek vermek istemeniz halinde firma bilgilerinizi Odamızın kurumsaliletisim@iso.org.tr adresine iletebilirsiniz. Firma bilgileriniz Odamızca Ticaret Bakanlığı'na iletilecektir.