İSO’nun Bu Yıl Düzenlediği 138 Eğitim Programına 45 Bin 295 Kişi Katıldı

  • Diğer Haberler
egitim-brosur-01

Türkiye'nin en büyük ve en köklü sanayi odası olan İstanbul Sanayi Odası (İSO) düzenlediği eğitim, mini MBA programları ve seminerler ile başta üye firmalarımız olmak üzere geniş kitlelerin ihtiyaçlarını karşılayarak rekabetçilik düzeylerini artırıyor, profesyonellerin mesleki gelişimine katkı sağlıyor. 

İSO, eğitimlerinin ilk altı ayındaki bu çalışmalarını kapsayan detaylı bir broşür hazırlayarak üyelerini bilgilendirdi. Buna göre 2021’in ilk altı ayında düzenlenen toplam 138 eğitim ve etkinliğe tam 45.295 kişi katıldı.

İSO Akademi kapsamında yapılan eğitimlerle insan sermayemizin niteliğinin artırılmasına destek veriliyor. Katılımcılar dijitalleşmeden teknolojiye, stratejik yönetimden finansa kadar pek çok farklı alanda konusunda uzman eğitimcilerin verdiği eğitimlere katılma şansını yakalıyor. Düzenlenen mini MBA’ler ile katılımcılar belirli konulara odaklanarak ve bu konularda nitelikli bir eğitim alıyor. Türkiye’nin ihracat pazarlarını çeşitlendirmek ve farklı coğrafyalarda ekonomik iş birliği fırsatlarını derinleştirmek için Ülke Günleri etkinlikleri düzenleniyor.

İSO'nun 2021 yılının ilk altı ayındaki eğitim ve etkinliklerini kapsayan broşür için lütfen tıklayın.