İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
orman-urunleri-ihracatcilar-birligi-01

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Ziyarette Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Ahmet Güleç, İSO Meclis Üyesi ve aynı zamanda İİB İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı olan Erkan Özkan, İİB İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Alican Duran, İİB İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Bostan ile İİB Genel Sekreter Vekili Doğuş Tozanlı ve İSO Genel Sekreteri Haktan Akın da bulundu.

İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen ve nezaket niteliğindeki ziyarette İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetimi yeni çalışma dönemi için İSO Başkanı Bahçıvan ile İSO Yönetimine tebrik ve başarı dileklerinde bulundu.

Görüşmede başta tüm ülkeyi derinden etkileyen deprem felaketi ve felaketin etkileri üzerine değerlendirmede bulunuldu. Mobilya, Kağıt ve Orman ürünleri sanayi sektörünün gündemindeki istihdam, finansmana erişim, ihtiyaç duyulan ihtisas OSB’leri gibi güncel konuların da istişare edildiği ziyarette, ülke ekonomisi açısından çok önemli ihracat kalemlerinden olan sektörün hammadde ihtiyacında ithalata bağımlılığın azaltılmasının rekabet gücü anlamında kritik olduğu dile getirildi. Bu konuların çözümü noktasında neler yapılabileceği üzerinde duruldu.