İstanbul Sanayi Odası, Güney Kore’ye Ticaret Heyeti Gezisi Düzenledi

guney-kore-gezisi-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Güney Kore pazarına yönelik, Deri-Kürk Giyim Sanayi ve Dış Giyim Sanayi Sektörlerini kapsayan bir ticaret heyeti gezisi gerçekleştirdi. İSO Meclis Üyesi Süleyman Orakçıoğlu ve İbrahim Aydoğan başkanlığında yapılan organizasyonun birinci ve ikinci gününde, gerçekleşen ikili iş görüşmelerine 65 Güney Koreli firma katıldı ve toplamda 260 görüşme gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında düzenlenen, T.C. Seul Büyükelçisi Salih Murat Tamer, Ticaret Müşavirleri Münir Oğuz, Ayşe Ferdağ Tekin ve Ticaret Bakanlığı Yetkilisi Macit Işık’ın katıldığı akşam yemeğinde, sektördeki firmalara Seul pazarı hakkında bilgiler aktarıldı. Heyetin, KOIMA (Kore İthalatçılar Birliği) Başkanı Byung-Kwan KİM ile geçekleştirdiği görüşmede, özellikle tekstil sektörüne yönelik olarak iki ülke arasındaki iş birliğinin geliştirilmesine dair fikir alışverişinde bulunuldu ve Güney Koreli ithalatçı firmalar Türkiye’ye davet edildi.