İstanbul Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı ve İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Resmi Ziyaretlerde Bulundu

  • Diğer Haberler
kktc-manset

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Üyeleri, İSO Meclisi Başkanlık Divanı ve İSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) bir seyahat düzenledi. Geçen mart ayında KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın İSO’ya yaptığı bir nezaket ziyareti sonrasında Geleneksel İSO Meclis Gezileri’ni, bu yıl KKTC’ye yapma kararı alan İSO Yönetimi, gezi sorasında resmi temaslarda da bulundu.

İSO Meclis Başkanı Ender Yılmaz ve İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan eşliğinde İSO Meclis Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, resmi temaslar öncesinde KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın anıt mezarını ziyaret etti. Rahmetli Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz’in de heyete eşlik ettiği ziyarette saygı duruşunda bulunuldu ve çelenk bırakıldı.

Anıtmezar ziyaretinin ardından resmi temaslarına başlayan ve ziyaretler sırasında KTTO Başkanı Turgay Deniz’in de eşlik ettiği İSO heyeti, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette İSO Meclis Başkanlık Divanı ve İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyaretin anısına bire plaket takdim etti.

İSO heyeti resmi ziyaretler kapsamında KKTC Başbakanı Ünal Üstel’i de makamında ziyaret etti. İSO heyeti ziyaretin anısına Başbakan Üstel’e bir plaket takdiminde bulundu.

KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu’na da resmi temaslar kapsamında makamında bir ziyaret gerçekleştiren İSO heyeti, Bakan Amcaoğlu’na ziyaretin anısına bir plaket takdim etti.

Resmi temaslarının son adresi olarak İSO heyeti, KKTC Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ile bir araya geldi. Büyükelçilik binasında gerçekleşen görüşmede Feyzioğlu’na bir plaket takdim edildi.