İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği Yönetimi, İSO Yönetimini Ziyaret Etti

ithib-ziyaret-01

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği (İTHİB) Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Odakule’de ziyaret etti. İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, aynı zamanda İSO Meclis Üyeleri de olan İTHİB Başkan Yardımcıları Ahmet Şişman ile Ali Sami Aydın ve aynı zamanda İSO Yönetim Kurulu Üyesi de olan İTHİB Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Canpolat’ın yer aldığı ziyarette İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Keleş de bulundu.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan ekonomik gelişmeler hakkında sohbet edildiği ziyarette tekstil sektörünün güncel konuları hakkında da bilgi alışverişi yapıldı. Özellikle iplik alanında yaşanın sıkıntıların değerlendirildiği ziyarette pamuk üretiminde yaşanan gelişmeler ile iplik ithalatının iç piyasadaki etkileri üzerinde duruldu. İSO üyelerinin önemli bir kesimini oluşturan tekstil sektörünün rekabet gücünü artırmaya yönelik ne gibi projelerin hayata geçirilebileceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.