İstanbul Valisi Davut Gül, İSO Yönetimi’ni Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
istanbul-valisi-ziyaret-02

İstanbul’un yeni Valisi Davut Gül, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti. İSO Meclis Başkanı Ender Yılmaz ve İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede İSO Yönetimi, Vali Gül’e yeni görevi için tebrik ve başarı dileklerinde bulundu.

İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen ziyarette İSO Meclis Başkan Yardımcıları Sadık Ayhan Saruhan ile Yüksel Özyurt, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ile Cemal Keleş, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Sultan Tepe (Sayman), Kemal Akar, Celal Kaya, İnan Altınbaş, Hüseyin Çetin, Dr. Faruk Sarı ve Murat Çökmez de katıldı.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel konuların konuşulduğu görüşmede İstanbul’daki sanayinin genel yapısı üzerinde duruldu. İstanbul'un ekonomik yapısını ve şehrin üretim ivmesini daha da güçlendirmek için hangi adımların atılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, İstanbul'un kültürel miras açısından dünyanın en zengin şehirlerinden biri olduğunun vurgulandığı görüşmede şehrin tarihi ve kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması için atılacak adımlarda kurumlar arası iş birliğinin önemine değinildi.