İstanbul Vergi Dairesi Yeni Başkanı Rıza Bilgiç’ten İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’a Nezaket Ziyareti

vergi-dairesi-01

İstanbul Vergi Dairesi yeni Başkanı Rıza Bilgiç, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Geçen ağustos ayında yeni görevine başlayan Bilgiç’in ziyaretinde, sanayinin, maliye ve vergi politikaları üzerindeki etkisi ve önemine ilişkin değerlendirmeler ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İki kurumun, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yakın diyalog, işbirliği ve yapıcı bir yakınlık içinde olunması konusunda hemfikir olundu. Bu bağlamda önümüzdeki dönemde geçmişte olduğu gibi iletişim kanallarının açık olması üzerinde duruldu. Ziyarette vergi politikaları ile ilgili karşılıklı enformasyon paylaşımının yapılması için birlikte yapılabilecek projeler de konuşuldu.