Kalitesiz Ürün İthalatı İle Ortak Mücadele Edilecek

kalitesiz-urun-ithalati-ile-ortak-mucadele-580x390

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Hilmi Sezer, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, “Piyasa Gözetimi ve Denetimi (PGD)” faaliyetinin daha efektif ve adrese dayalı yapılabilmesi için İSO ile nasıl bir iş birliği ve koordinasyon sağlanacağı üzerinde duruldu. Ayrıca, ülkemiz sanayisi açısından çok önemli olan kalitesiz ürünlerin ithalatında birlikte mücadele edilmesi gerektiği dile getirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Hilmi Sezer ile yapılan görüşmeye İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın yanı sıra, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Dalgakıran, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri; İrfan Özhamaratlı, Nahit Kemalbay, Sultan Tepe, Sadık Ayhan Saruhan, Ali Ulvi Orhan ve Mehmet Ata Ceylan da katıldı.