Kastamonulu İş İnsanları İstanbul Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti

kastamonu-is-insanlari-ziyaret-02

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ile İnebolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şakir İşeri ve aralarında İSO Meclis üyelerinin de bulunduğu Kastamonulu iş insanları, İSO’yu ziyaret etti. Odakule’de gerçekleştirilen ve İSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette yaz aylarında başta Bozkurt olmak üzere Kastamonu’nun birçok yerleşim bölgesini etkileyen sel felaketinin yaralarının sarılması konusunda değerlendirme yapıldı. Dünya ve Türkiye ekonomisindeki güncel gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunulan buluşmada kurumlar arasındaki yakın iletişimin daha da geliştirilmesi konusu üzerinde duruldu. Ziyarette İSO Meclis Üyeleri Ender Yılmaz, Burcu Kösem, Mehmet Umur ve Aydın Aslandağ ile İSO Genel Sekreteri Haktan Akın ve Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Baltacı da bulundu.