Kauçuk Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
kaucuk-dernegi-02

Kauçuk Derneği Yönetimi, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Başkanı ziyaret etti. Kauçuk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fahriye Yüksel ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetin ziyareti İSO’nun genel merkezi Odakule’de gerçekleşti. Ziyarette, sektörün güncel konularını ile ilgili İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ile paylaşan Kauçuk Derneği Başkanı Fahriye Yüksel, İSO’nun özellikle mesleki eğitim alanındaki projelerine değinerek, “Bizim de kauçuk eğitim verebileceğimiz bir okula ihtiyacımız var” diyerek İSO'nun eğitim konusunda desteğini istedi. 

Ziyaret sırasında İSO olarak eğitim, özellikle mesleki eğitim konusunda, sektör sazlı çalışma noktasında tarihi bir dönemden geçtiklerini çok başarılı çalışmalara imza attıklarını söyleyen İSO Başkanı Bahçıvan, “Milli Eğitim Bakanlığımız ile üç yıldır yürütmekte olduğumuz Mesleki Eğitim ve İşbirliği Protokolü kapsamında hemen hemen her sektörü proje okullarımızla buluşturarak bu çalışmaya ortak ediyoruz. Sizin sektörünüzü de en kısa zamanda bu çok başarılı çalışmaların içine katarak bir okulumuz ile buluşturalım. Bir an önce bu konuyu alıp bir okulumuzda kauçuk eğitim müfredatını başlatalım” dedi.

Bu dönemi tüm sanayi sektörleri adına mesleki eğitimi çok üst lige taşımak için çok iyi kullanmaları gerektiğinin altını çizen Bahçıvan, İSO olarak kauçuk sektörü ile bir proje okulunu en kısa zamanda buluşturacaklarını dile getirdi. Bahçıvan ayrıca, “Derneğin eğitim çalışmalarını, İSO Akademi eğitimleri kapsamında da değerlendirmek üzere bir çalışma başlatalım“ diye konuştu. 

Kauçuk Derneği ziyaretinde aynı zamanda İSO Meclis Üyesi de olan Başkan Yardımcısı Doğu Kaya, Başkan Yardımcısı Suphi Atlıhan, Başkan Yardımcısı Kadri Yağan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Bora Gören, Behlül Metin, Yusuf Korkmaz, Selahattin Algan ve Kauçuk Derneği Genel Sekreteri Ganimet Genç de bulundu.