Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası Yönetimini Ziyaret Etti

mardin-tso-ziyaret-01

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (Mardin TSO) Meclis Başkanı Sabahattin Evrensel ve Mardin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik, beraberinde Mardin TSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Batuk ile birlikte İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen ziyarette İSO Başkan Yardımcısı Cemal Keleş ve İSO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Canpolat da yer aldı.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmelerin ele alındığı görüşmede Mardin'in ekonomik potansiyeli ve sanayi sektöründeki gelişmeler istişare edildi. Mardin TSO Yönetimi, kentin tarihi kimliğinin yanı sıra tarım ve turizm gibi sektörlerdeki potansiyeli hakkında bilgiler aktardı. Kentte sanayi girişimleri ve kültürünün daha da güçlenmesi için İSO’nun geçmişten gelen birikim ve deneyiminden de yararlanmak istediklerini söyleyen Mardin TSO yönetimi ile, bu anlamda kurumlar arası iş birliğinin daha da geliştirilmesi konusunda yapılabilecekler de ele alındı.