Metal Işıl İşlem Sanayiciler Derneği İSO Başkanı Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
misad-ziyaret-03

Metal Işıl İşlem Sanayiciler Derneği (MISAD) Yönetimi İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı, İSO Genel Merkez Binası Odakule’de ziyaret etti.

Aynı zamanda İSO Meclis Üyesi de olan MISAD Başkanı Koray Yavuz başkanlığındaki, MISAD heyetinin ziyaretinde dernek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Özellikle Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında yürütülen çalışmalar için İSO’ya teşekkürlerini ileten Yavuz, dernek olarak da bu alanda yürüttükleri çalışmaları anlattı.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ziyaret sırasında özellikle mesleki eğitime yönelik olarak, tüm sanayicilerin olabildiğince bu çalışmaları tabana yaymaya çalışması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“Mesleki eğitim konusunda amacımız, yakaladığımız başarılı rüzgarı tüm sanayiyi saran bir ruh haline getirmek olmalı. Okullarımızdaki öğretmenlerimizi, müdürlerimizi ve en önemlisi öğrencilerimizi desteklemeliyiz.”

Diğer yandan sektördeki en önemli sıkıntının enerji ve finans olduğunu söyleyen MISAD Başkanı Koray Yavuz, “Çok farklı sektörlere hitap ettiğimiz için faaliyetlerimizi olumsuz konjonktüre karşın sürdürüyoruz” dedi.

İSO Meclis Üyesi de olan MISAD Başkanı Koray Yavuz başkanlığındaki MISAD heyetinde şu isimler de yer aldı: MISAD Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Yüksel, Hasan Yücel Yılmaz, Yılmaz Türe, Atila Koçak, ile Yönetim Kurulu Yedek üyesi Burcu Çoğal ve Dernek Genel sekreteri Sami İşleker.