Moldova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sergiu Harea, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

moldova-tso-ziyaret-01

Moldova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sergiu Harea, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO’nun genel merkezi Odakule’de gerçekleşen ziyarette dünya ve Türkiye’deki güncel ekonomik gelişmeler hakkında sohbet edildi. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette İstanbul sanayisinin genel yapısı hakkında bilgilendirilen Moldova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Harea ile iki ülke arasındaki ticaret potansiyeli ve mevcut durum hakkında fikir alışverişi de yapıldı. İki ülke arasındaki ticaret potansiyelinin daha da artırılabileceğine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede bunun için yapılabilecekler üzerinde duruldu. Görüşmede, iki ülke sanayicileri arasında ekonomik ve teknolojik iş birliği ile yatırım fırsatlarına dair, konu odaklı etkinlikler düzenlenmesinde mutabık kalındı.